بازدید مدیران سازمان صمت استان یزد از مجتمع مس سرچشمه رفسنجان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تعدادی از مدیران سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد، از مجتمع مس سرچشمه رفسنجان بازدید کردند.

به‌ گزارش به گزارش پایگاه خبری مس‌پرس و به نقل از روابط‌عمومی مجتمع، تعدادی از مدیران سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد با حضور در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، با روند تولید محصولات مسی در این مجموعه بزرگ صنعتی و معدنی آشنا شدند.

در این بازدید که ۲۳ آذرماه با حضور معاون توسعه مدیریت، رئیس اداره صنایع غیرفلزی، رئیس اداره صنایع فلزی و معدنی، رئیس حوزه ریاست سازمان و کارشناس امور پشتیبانی سازمان صمت استان یزد انجام شد، حاضران از معدن و خط تولید مجتمع مس سرچشمه بازدید کردند.

🔸در جریان این بازدید، مدیران سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد ضمن گفت‌وگو با کارکنان و  مسئولان امورهای مختلف تولیدی، در جریان توانمندی‌ها، دستاوردها و افق تولید پیش‌روی صنعت مس در بزرگ‌ترین مجتمع تولیدی مس ایران قرار گرفتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha