با حضور مدیرعامل شرکت ملی مس، دو کارگاه خیاطی در رابر و گلزار افتتاح شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دو کارگاه خیاطی مهر رابر و مهر گلزار، با هدف توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و ایجاد اشتغال پایدار، با تجهیزات کامل و فراهم‌سازی زمینه اشتغال مستقیم برای دست‌کم ۱۰نفر در شهرهای رابر و گلزار در استان کرمان راه‌اندازی شدند.

به گزارش پایگاه خبری مس‌پرس، فعالیت این کارگاه‌ها علاوه بر تولید لباس فرم کارکنان مجتمع مس دره‌آلو، شامل پذیرش سفارش‌های محلی نیز می‌شود تا اشتغال و تولید در چرخه‌ای پایدار برای جامعه محلی جریان یابد.

زنان شاغل در این کارگاه‌ها، علاوه بر کسب مهارت‌های حرفه‌ای، تجربه عملی در فرآیند تولید و عرضه محصولات را نیز پشت سر می‌گذارند.

این کارگاه‌ها با تجهیزات تخصصی خیاطی صنعتی، نمونه‌ای عملی از تلفیق مسئولیت اجتماعی شرکت ملی صنایع مس ایران با رویکرد توسعه پایدار منطقه‌ای به‌شمار می‌روند. مهارت‌افزایی، ایجاد اشتغال و پشتیبانی از تولیدات محلی، مسیر رشد اقتصادی و استقلال زنان سرپرست خانوار را هموار می‌کند.

با حضور مدیرعامل شرکت ملی مس، دو کارگاه خیاطی در رابر و گلزار افتتاح شد

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha