به گزارش پایگاه خبری مسپرس، آخوندی با بیان اینکه در چارچوب برنامههای توسعهای شرکت ملی صنایع مس ایران، مجموعهای از پروژههای احداث کارخانههای تغلیظ در سایت سریدون در قالب قراردادهای EPC و عمرانی در حال اجراست گفت: این پروژهها شامل آمادهسازی سایت، طراحی و نصب خطوط تولید، تأمین تجهیزات صنعتی و ایجاد زیرساختهای فرآیندی بوده که در مراحل مختلف پیشرفت فیزیکی قرار دارند.
وی افزود: پیمانکار پروژه عملیات خاکی و زیرساخت سایت کارخانههای تغلیظ تعیین شده و قرارداد مربوطه نیز منعقد گردیده است.
آخوندی با بیان اینکه اجرای کلیه عملیات خاکبرداری، تسطیح زمین، احداث جادههای دسترسی و مسیرهای داخلی تا مرحله Rough Grading از جمله تعهدات این قرارداد بهشمار میرود، اظهار داشت: تاکنون تجهیز کارگاه انجام شده و عملیات خاکبرداری به میزان تقریبی ۵۰۰ هزار مترمکعب نیز به انجام رسیده است.
مجری طرح تجهیز معدن و کارخانه تغلیظ سریدون با تأکید بر لزوم رفع موانع اجرایی جهت تسریع در پیشبرد پروژه اظهار داشت: اخذ جواز تأسیس، مجوزهای زیستمحیطی و تخصیص سوخت از جمله موضوعاتی است که نیازمند پیگیری فوری و هماهنگی بیشتر است.
وی در ادامه درباره پروژه طراحی، تأمین و راهاندازی خط اول تغلیظ سریدون با ظرفیت ۲۱ میلیون تن در سال گفت: قرارداد مربوط به این بخش در اسفندماه ۱۴۰۳ منعقد شده و با پرداخت پیشپرداخت، از اوایل خرداد ۱۴۰۴ رسماً وارد فاز اجرایی شده است.
آخوندی همچنین در خصوص پروژه طراحی و احداث خط دوم تغلیظ مس سریدون و ایستگاه پمپاژ آب، گفت: شرکت فنیمهندسی کانی مس بهعنوان پیمانکار منتخب این بخش تعیین شده و قرار است طراحی، تأمین، نصب و راهاندازی این خط با ظرفیت مشابه خط اول، به همراه مجموعه آبگیری باطله و ایستگاه پمپاژ آب پروسس، در قالب این قرارداد انجام شود.
وی در ادامه به پروژه تأمین و نصب سنگشکنهای ژیراتوری، نوارهای Overland و سازه استوکپایل نیز اشاره کرد و افزود: طراحی، تأمین، نصب و راهاندازی تجهیزات خردایش اولیه، سامانههای حمل مواد (Overland Conveyors)، استوکپایل و احداث ساختمانهای غیرصنعتی در دستور کار قرار دارد.
مجری طرح تجهیز معدن و کارخانه تغلیظ سریدون همچنین گفت: مراحل انتخاب پیمانکار و تنظیم قرارداد این بخش از پروژه نیز در حال پیگیری است و بهزودی ابلاغ خواهد شد.
وی در پایان با تأکید بر لزوم تسریع در فرایندهای اجرایی پروژه بر اساس برنامه زمانبندی تصریح کرد: ضمن پیگیری مستمر برای رفع موانع اجرایی و صدور مجوزهای قانونی، از کلیه دستگاههای مرتبط درخواست میشود در تسریع روند اداری، بهویژه در حوزه تخصیص سوخت و اخذ مجوزهای زیستمحیطی همکاری لازم را به عمل آورند.